Τα νέα μας

Παρουσιάση PLANATECH PL 745

Το Σάββατο και την Κυριακή 18 -19 Ιουνίου 2011 στο λιμάνι του Ηρακλείου έγινε η πρώτη επίσημη παρουσίαση στην Κρήτη του νέου PLANATECH PL 745 Touring One.  Ο εκπρόσωπος της εταιρίας Κος Κώστας Ευστρατιάδης με πολύ κέφι και όρεξη παραχώρησε το σκάφος στα μέλη και φίλους του Π.Ο.Φ.Σ που ήθελαν να το οδηγήσουν και έκανε μια αναλυτική παρουσίαση των χώρων και των δυνατοτήτων του.

Με ένα 4άρι γεμάτο όλοι μείναμε έκπληκτοι με την πλεύση του Planatech. Ένα σκάφος που πλέει σαν 10μετρο με μια βελούδινη απόσβεση ακόμα και σε μεγάλο κυματισμό με όρτσα καιρό. Στα αντιμάμαλα του λιμενοβραχίονα έδειξε εκπληκτική συμπεριφορά και μας άφησε με ανοικτό το στόμα όταν πλέοντας με 34 κόμβους στα όρτσα δεν ακούσαμε αλλά ούτε νιώσαμε το παραμικρό κτύπημα και παραμένοντας απόλυτα στεγνοί νιώσαμε απίστευτη ασφάλεια.

Το σκάφος έχει αρκετές καινοτομίες όσων αφορά την διαρρύθμιση των εσωτερικών χώρων και εργονομία. Η κατανάλωση της VERADO 250 που κινούσε το σκάφος παρέμεινε στα πολύ χαμηλά επίπεδα των 1,1 - 1,3 ltr/mile. Μια άριστη επιλογή σκάφους-μηχανής σε σχέση με την γνωστή μοναδική ποιότητα κατασκευής και τιμής σε αυτά τα μέτρα.

Για αναλυτική παρουσίαση πατήστε εδώ

20-06-2011 08:02:36