Εκδηλώσεις

ΓΕΝΕΘΛΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ Ο.Φ.Σ.

Με μεγάλη χαρά οργανώσαμε τα γενέθλια για τα 20 χρόνια του ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ Ο.Φ.Σ.

20 χρόνια, πάνω από 260 μέλη, 13 ετήσιες αποστολές και αποστολές αγάπης, 11 συμμετοχές σε Πανελλήνιες συναντήσεις, 10 οργανώσεις αγώνων 'ΜΙΝΩΙΚΟ ΤΡΟΠΑΙΟ',  10 χρόνια Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης, πάνω από 95 θαλασσινές εκδρομές, 5 εκθέσεις 'ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ-ΘΑΛΑΣΣΑ', 3 οργανώσεις ναυτικών εκδηλώσεων 'ΕΝ ΠΛΩ", 100αδες σεμινάρια για τα μέλη και φίλους, οργανώσεις διαφόρων εκδηλώσεων, χειμερινών αποδράσεων, 10 ΚΑΖΑΝΕΜΑΤΑ, καθαρισμοί παραλιών, κοινωνικές δράσεις και εκδηλώσεις, τράπεζα αίματος για τα μέλη και συγγενείς μας και αμέτρητες ακόμα δράσεις.

Ο Παγκρήτιος Ο.Φ.Σ. παραμένει ένας ιδιαίτερα δραστήριος σύλλογος στην τοπική κοινωνία άλλα και στον Πανελλήνιο χώρο του σκάφους,  με Διοικητικό Συμβούλιο, μελή και φίλους που είναι πρόθυμοι να συνεισφέρουν και να προωθήσουν την ευρύτερη ιδέα του σκάφους, της αποκατάσταση της ισορροπίας του οικοσυστήματος, την αποφυγή της μόλυνσης των ακτών, των θαλασσών και γενικά την προστασία του ενάλιου πλούτου, την ανάπτυξη δεσμών φιλίας, πνεύματος αλληλεγγύης, ορθής συμπεριφοράς στην θάλασσα, αλληλοβοήθειας μεταξύ των μελών, παροχής βοήθειας σε περίπτωση ακυβερνησίας των σκαφών των μελών, συνεργασία με τις Λιμενικές αρχές σε περιπτώσεις Έρευνας και διάσωσης,  δημιουργία σχέσεων αλληλεγγύης αφ’ ενός μεταξύ των μελών και αφ’ ετέρου με άλλους ναυτικούς, ναυταθλητικούς, οικολογικούς και πολιτιστικούς συλλόγους ή φορείς κλπ.

Τα γενέθλια γιορτάστηκαν με πλήθος μελών, φίλων και συνεργατών στο καφέ bistro ΗΡΙΔΑΝΟΣ με ωραία μουσική πολύ κέφι, αναμνήσεις , συζητήσεις και γέλιο μέχρι αργά.

Το Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους ήταν εκεί αυτή τη βραδιά αλλά ιδιαίτερα τον Ηρακλή Ζωγραφάκη για την προσφορά της εξαιρετικής τούρτας που έκλεψε την παράσταση, όπως επίσης και και του συνεργάτη του Μιχάλη Περάκη που σαν οικοδεσπότες του χώρου μας περιποιήθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο δίνοντάς άλλο τόνο στην βραδιά. Επίσης το μέλος μας Ελένη Πλατάκη για την ιδέα άλλα και την συλλογή των παρακάτω ευχών από τους παρευρισκόμενους και βέβαια τον ακούραστο Γιώργο Δεσίπρη για την φωτογραφική κάλυψη της βραδιάς.

ΕΥΧΕΣ:

Ρένα Κουφάκη: Τα καλύτερα χρόνια της ζωής μας !!

Πάρης Γαιτάνος: Hταν και είναι όλοι υπέροχοι στο όνειρο της θάλασσας !!

Στέλλιος Φουρούλης: Χρόνια Πολλά , καλές θάλασσες να έχουμε πάντα και αγάπη μεταξύ μας !!

Γιώργος Στειακάκης: Εύχομαι και στα επόμενα 100 χρόνια μπονάτσες στις θάλασσες και στις καρδιές μας !! 

Κορίνα Ασμάνη: Εύχομαι τα πρώτα 10 χρόνια του ομίλου να επιστρέψουν δριμύτερα !!

Μεραμβελιωτάκης  Μιχάλης: Η δύναμη, ή θέληση και η τρέλα που απαιτούνται  να είναι κυρίαρχοι πάντα στα μέλη του ομίλου, ώστε να διαμορφώνουν ωραίες αναμνήσεις !!

Ηρακλής Ζωγραφάκης: 20 χρόνια θάλασσες 20 χρόνια φίλοι εύχομαι στον όμιλο 100 να γίνει !!

Μιχάλης Πλερωνάκης: Οι εμπειρίες που έχω ζήσει είναι απίστευτες !!

Μανώλης Μιζεράκης: Ομάδα

                                  Μάχη

                                  Ιστορία

                                  Λατρεία

                                  Ομόνοια

                                  Σας αγαπώ

Ακης Δουβής: Καλή συνέχεια και δύναμη στην προσπάθεια σας. Όταν η ομορφιά της θάλασσας συναντιέται με την ανιδιοτελή προσφορά ... δεν έχουμε παρά να εκφράζουμε θαυμασμό και ευχαριστίες !!

Νίκος Λαμπράκης: Εύχομαι και τα επόμενα χρόνια του Π.Ο.Φ.Σ. να είναι το ίδιο δημιουργικά και ταξιδιάρικα με τα προηγούμενα 20. Να είμαστε πάντα μονοιασμένοι γιατί η αγάπη για την θάλασσα μας ενώνει !!

Κώστας Παπαμαστοράκης: Θα ήθελα μετά από 20 χρόνια από σήμερα, να έρθεις πάλι Ελένη να χαμογελάς, να μου κάνεις την ίδια ερώτηση και να είμαστε πάλι Όλοι εδώ !!

Λευτέρης Γεωργακάκης: Εύχομαι σ' όλους όσοι έχουν αγάπη για την θάλασσα και το φουσκωτό, να παραμερίσουν όσα μας χωρίζουν και να επικεντρωθούν μόνο σ' όσα μας ενώνουν. Την θάλασσα, το φουσκωτό και την παρέα του Π.Ο.Φ.Σ. Εύχομαι από καρδιάς  αυτή η  όμορφη παρέα να τα εκατοστήσει  !!

Γιάννης Μπράς, Βάννα Αννινου, Κώστας Κόκουβας: 175.200  ώρες  περιπέτειας στις θάλασσες του Αιγαίου.... Καλή συνέχεια με δύναμη , τρέλα, ομαδικότητα και καλή παρέα !!

Γιώργος Φασουλάκης: Να είμαστε πάντα αγαπημένοι, μονοιασμένοι και παντού μαζί !!

Απόστολος Λιάπης: Ούριος άνεμος στην σημαία του Ομίλου !!

Αρης Τζωράκης: Να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι και καλές θάλασσες !!

Μανώλης Φασουλάκης:  Η ομορφότερη παρέα στην Κρήτη !!

.

2016-04-22 11:21:37