SILVER - GOLD MEMBERS - ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ

 

Α. SILVER MEMBERS

 

 

 

 

 

 

Β. GOLD MEMBERS

 

......

 

ΟΡΟΙ ΜΕΛΩΝ:

1) SILVER MEMBERS (ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΛΗ)

Ασημένιο μέλος δύναται να γίνει το πρώτο μέλος με τους περισσότερους βαθμούς από συμμετοχές σε εκδηλώσεις του Παγκρήτιου.Ο.Φ.Σ. την χρονιά που πέρασε και για επιβράβευση λαμβάνει την ασημένια κάρτα του ομίλου για το τρέχον έτος.

Επίσης ασημένιο μέλος δύναται να γίνει οποιοδήποτε τακτικό μέλος του ομίλου ως επιβράβευση για σημαντικό λόγο ή διακριση που έλαβε μετά απο απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

(Για το 1ο μέλος η επιλογή γίνεται βάση του παρουσιολογίου και εφόσον οι παρουσίες του είναι άνω του 51% του συνόλου των εκδηλώσεων του Παγκρήτιου Ο.Φ.Σ. Το παραπάνω μέλος δεν μπορεί να είναι ή να έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου την δεδομένη χρονιά. Τα προνόμια των ασημένιων μελών διαμορφώνονται σε ετήσια βάση από το Δ.Σ. και εμπεριέχουν δωρεάν συνδρομή έτους και άλλες παροχές.

Η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής: 4 βαθμοί για συμμετοχή μέλους στην ετήσια αποστολή, 3 βαθμοί για συμμετοχή μέλους στον ετήσιο χορό κ στη Γενική Συνέλευση, 2 βαθμοί για συμμετοχή μέλους σε θαλασσινές εκδρομές, 1 βαθμό για συμμετοχή σε χερσαίες εκδρομές και λοιπές εκδηλώσεις).

 

2) GOLD MEMBERS (ΧΡΥΣΑ ΜΕΛΗ)

Χρυσό μέλος του Παγκρήτιου Ο.Φ.Σ. .ΕΊναι ένας άκρως τιμητικός τίτλος  του ομίλου που δίνεται σε εξαιρετικές περιπτώσεις και είναι μόνιμος.

Το χρυσό μέλος λαμβάνει χρυσή κάρτα μέλους για πάντα και έχει όλα τα προνόμια ενός ενεργού μέλους του Παγκρήτιου Ο.Φ.Σ χωρίς να έχει υποχρέωση καταβολής συνδρομής. Τα παραπάνω μέλη μπορεί να είναι ή να έχουν διατελέσει μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Τα προνόμια των χρυσών μελών διαμορφώνονται από το Δ.Σ. και εμπεριέχουν δωρεάν και άλλες παροχές.

 

 

 

Γ. ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ Ο.Φ.Σ.

 

 

1) ΧΡΥΣΗ ΠΡΟΠΕΛΑ           

Όλα τα τακτικά μέλη που έχουν εγγραφεί έως και το 2000 και μέχρι σήμερα έχουν συμπληρώσει 20 χρόνια συνεχούς έγκυρης & ενήμερης παρουσίας στον Παγκρήτιο Ο.Φ.Σ. δικαιούνται και φέρουν ως διακριτικό την χρυσή προπέλα. Κάθε χρόνο θα προστίθενται και τα νέα μέλη που συμπληρώνουν τα 20 χρόνια.

 

ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΠΡΟΠΕΛΑ

 

1.   ΑΣΜΑΝΗΣ Νίκος

2.   ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ Γιώργος

3.   ΓΙΑΒΡΙΔΗΣ Δημήτρης

4.   ΓΙΑΜΑΛΑΚΗΣ Μανώλης

5.   ΔΑΝΔΑΛΗΣ Αλέκος

6.   ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ Νίκος

7.   ΚΑΓΙΑΜΠΑΚΗΣ Μανώλης

8.   ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ Γιώργος

9.   ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ Νίκος

10. ΤΑΒΛΑΔΩΡΑΚΗΣ Γιάννης

11. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Γιώργος

12. ΤΣΑΚΑΣ Σήφης

 

 

 

 

2) ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΠΡΟΠΕΛΑ 

Όλα τα τακτικά μέλη που έχουν εγγραφεί έως και το 2008 και μέχρι σήμερα έχουν συμπληρώσει 10 χρόνια συνεχούς έγκυρης & ενήμερης παρουσίας στον Παγκρήτιο Ο.Φ.Σ. δικαιούνται και φέρουν ως διακριτικό την ασημένια προπέλα. Οταν το μέλος συμπληρώσει 20 χρόνια τότε παραδίδει την ασημένια προπέλα και λαμβάνει την χρυσή. Κάθε χρόνο θα προστίθενται και τα νέα μέλη που συμπληρώνουν τα 10 χρόνια.

 

ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΠΡΟΠΕΛΑ

 

1.   ΑΓΑΠΑΚΗΣ Γιώργος

2.   ΑΡΓΕΝΤΗΣ Γιάννης

3.   ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗΣ Λευτέρης

4.   ΔΕΛΗΣΑΒΒΑΣ Γιώργος

5.   ΚΑΓΙΑΜΠΑΚΗΣ Μανώλης

6.   ΚΟΝΣΟΛΑΚΗΣ Μιχάλης

7.   ΚΟΥΦΑΚΗ Ρένα

8.   ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ Γιώργος

9.   ΛΥΡΑΤΖΑΚΗΣ Χάρης

10. ΜΑΤΘΑΙΑΚΗΣ Μανώλης

11. ΜΕΡΑΜΒΕΛΙΩΤΑΚΗΣ Μιχάλης

12. ΜΩΡΑΙΤΗΣ Βαγγέλης

13. ΠΑΠΑΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ Κώστας

14. ΠΑΠΑΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ Μάνος

15. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Μανώλης

16. ΠΡΕΒΕΛΙΑΝΑΚΗΣ Μανώλης

17. ΠΥΘΑΡΟΥΛΗΣ Μανώλης

18. ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ Μανώλης

19. ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ Γιώργος

20. ΤΑΤΑΡΑΚΗΣ Μιχάλης

21. ΦΑΣΟΥΛΑΚΗΣ Μανώλης

22. ΨΑΛΤΑΚΗΣ Γιώργος

23. ΨΥΧΑΡΑΚΗΣ Δράκος

 

 

 

3) ΠΗΔΑΛΙΟ    

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκρήτιου Ο.Φ.Σ. φέρει ως διακριτικό το πηδάλιο το οποίο είναι μοναδικό. Στην παράδοση-παραλαβή Προέδρου το πηδάλιο παραδίδετε στον νέο Πρόεδρο.

.