Εκδηλώσεις

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ - ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ - 2018

Με μεγάλη επιτυχία έγινε και αυτή τη χρονιά η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και ο ετήσιος χορός του Παγκρήτιου Ο.Φ.Σ. στο κέντρο 'ΑΓΡΑΜΠΕΛΗ' το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018.

Εκπρόσωποι του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, της τοπικής αυτοδιοίκησης, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ο.Φ.Σ., της Λέσχης Φ.Σ.Χανίων, αλλά και πολλά μέλη και φίλοι του Παγκρήτιου Ο.Φ.Σ. από όλη την Κρήτη διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε μια βραδιά που τα είχε όλα.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ηρακλείου Αντιπλοίαρχος Κος Δουβής, ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Ο.Λ.Η. Κος Φιλιππής, ο Αντιδήμαρχος Κος Ινιωτάκης, ο Πρόεδρος της ομοσπονδίας (Ε.ΟΜ.Ο.Φ.Σ.) Κος Μαυριγιαννάκης, ο πρόεδρος του Ιστιοπλοικού ομίλου Ηρακλείου Κος Μαυράκης και ο πρόεδρος του ΝΕΑΡΧΟΥ Κος Κοκκινίδης.

Ο Πρόεδρος έκοψε την πίτα ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τις υπηρεσίες που προσφέρουν με κόπο, σοβαρότητα και ταπεινοσύνη στον σύλλογο και ξεκίνησε το πρόγραμμα που συνεχίστηκε μέχρι πρωίας με χορούς και τραγούδια από τους MUFFINS και ακολούθησε το συγκρότημα του Παναγιώτη Σταυρακάκη. Πολλά και μεγάλα δώρα, εκπλήξεις, κάλο φαγητό σε άλλη μια άψογη κατά γενική ομολογία διοργάνωση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τα μέλη, τους φίλους, τις αρχές του τόπου που τίμησαν τον όμιλο, όπως επίσης, τους δωροθέτες, τον Ηρακλή Ζωγραφάκη για την οργάνωση αλλά και όλους όσους βοήθησαν. Επίσης τον Βαγγέλη Πρινιανάκη για την άψογη εξυπηρέτηση.

.

2018-02-02 12:02:57