Εκδηλώσεις

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΝΗΣΟΥ ΝΤΙΑΣ

Για άλλη μια χρονιά ο Παγκρήτιος Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών μαζί με την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης υπό την αιγίδα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου οργάνωσαν τον καθαρισμό της νήσου Ντίας.

Την Κυριακή 20 Μάιου 2018 από τις 10 το πρωί, μέλη του ομίλου και λιμενικοί ξεκίνησαν τον καθαρισμό του νησιού, ενώ κοντά μας ήταν για να συνδράμουν ο ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ηρακλείου Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Ευθύμης Δουβής, μέλη του συλλόγου σκαφών ΝΕΑΡΧΟΣ και πολλοί άλλοι φίλοι. Σκοπός μας και φέτος ήταν να κρατήσουμε το νησί καθαρό για εμάς και τους επισκέπτες που έρχονται κάθε καλοκαίρι να γνωρίσουν και να κολυμπήσουν στα κρυστάλλινα νερά του.

Μετά τον καθαρισμό ακολούθησε γιορτή που είχε οργανωθεί. Να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν στον καθαρισμό, το εστατόριο 50-50 και τους Αντώνη Σηφάκη, Γιώργο Πολυχρονάκη για την προσφορά τους και την βοήθεια, το Μανώλη Περυσινάκη, Νίκο Δροσατάκη, Γιώργο Γεωργαντά, Γιάννη Ταγαρά εκ μέρος του Π.Ο.Φ.Σ. για την όλη οργάνωση και εκτέλεση της εκδήλωσης αλλά και τον Γιώργο Σφακιανάκη πρόεδρο της ένωσης λιμενικών που είχε όλη την οργάνωση και συντονισμό εκ μέρους της ένωσης. 

.

.

2018-05-22 09:38:30