Εκδηλώσεις

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ - 2020

Για άλλη μια χρονιά, με αμείωτο κέφι και ζωηρή διάθεση, ο Παγκρήτιος Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών διοργάνωσε τον ετήσιο χορό του-κοπή πίτας 2020, συγκεντρώνοντας τα μέλη του, τις οικογένειές τους και φίλους της θάλασσας σε μια εορταστική βραδιά που πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιανουαρίου. 

Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή που η διοίκηση του Παγκρήτιου Ο.Φ.Σ., ο πρόεδρος Δημήτρης Γιαβρίδης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, βράβευσαν τον υποπλοίαρχο Λ.Σ.  Γιώργο Μαριετάκη. Στον υποπλοίαρχο, κυβερνήτη του σκάφους του Π.Λ.Σ 119, επιδόθηκε τιμητική πλακέτα εις αναγνώρισιν της αυταπάρνησης του σε περιστατικά θαλάσσιας διάσωσης.

Επίσης, με χαρά ο Παγκρήτιος Ο.Φ.Σ. καλωσόρισε στον ετήσιο χορό του τον Κεντρικό Λιμενάρχη Ηρακλείου Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Ευθύμη Δουβή, τον πρόεδρο της Ενωσης λιμενικών Ανατολικής Κρήτης και αντιπρόεδρο της ομοσπονδιας Γιώργο Σφακιανάκη, εκπροσώπους του Κ.Λ. Ηρακλείου, τον Διευθύνοντα σύμβουλο του Ο.Λ.Η. Μηνά Παπαδάκη καθώς και εκπροσωπους της τοπικής αυτοδιοίκησης κ μέλη συλλόγων και φορέων του τόπου μας.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ζωντανή μουσική, χορό και τη διάθεση λαχνών που και φέτος αντιστοιχούσαν σε πλούσια δώρα.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η εκδήλωσή μας φιλοξενήθηκε στο καλαίσθητο «ΚΤΗΜΑ ΚΑΛΑΘΑΚΗ», με αρτιότητα σε όλα τα επίπεδα και ένα εξαιρετικό μενού στη διάθεσή μας, για το οποίο ευχαριστούμε τον Θόδωρο Καλαθάκη.

Η διοίκηση του Παγκρήτιου Ο.Φ.Σ. στέλνει θερμές ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν στη διοργάνωση της χοροεσπερίδας και, φυσικά, σε όλους όσους παρευρέθηκαν σε αυτήν.

 

Φωτογραφίες: Γιάννης Ταγαράς, Ρομίνα Ασπιρτάκη  Κείμενο: Μαρία Ζαννιά

(κλικ για μεγένθυση)

.

.

2020-01-27 13:20:16