Εκδηλώσεις

14α ΚΑΖΑΝΕΜΑΤΑ ΠΟΦΣ
14α ΚΑΖΑΝΕΜΑΤΑ 2021
Πέρασαν δύο χρόνια από την τελευταία φορά που βγάλαμε την τσικουδιά μας. Ήρθε όμως η στιγμή που ο covid 19 μας επέτρεψε και πάλι να βρεθούμε όλοι μαζί και για 14η χρονιά στο παραδοσιακό ρακοκάζανο - πατητήρι της οικογένειας Κόρσαβα, στο Στείρωνα μαζί με τα μέλη και τους φίλους του ομίλου μας.
Η μέρα ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι, με σύμμαχο μας τον καιρό και έναν ζωογόνο ήλιο, μπήκαν τα αντικριστά στις σούβλες τους και το βραστό ζυγούρι στο καζάνι από τον ειδικό στο αντικριστό και βραστό Ηρακλή , τα πρώτα μπριτζολάκια άρχισαν να πέφτουν στην σχάρα από τον ψήστη του ομίλου μας το Μανώλη και οι πατάτες και το αρνί μπήκαν στον ξυλόφουρνο υπό την επιμέλεια του Παντελή.
Εκεί στο πόδι αρχίσαμε να δοκιμάζουμε τα πρώτα μπριτζολάκια που ψήθηκαν και το καταπληκτικό κρασί που μας πρόσφερε η οικογένεια Κόρσαβα.
Το γλέντι συνεχίστηκε μέσα στο χώρο του ρακοκάζανου (τηρουμένων πάντα των υγειονομικών πρωτοκόλλων ) και αφού ο Κωστής Σταυρακάκης με το συγκρότημά του άρχισε τις πρώτες κοντυλιές.
Το κέφι ήταν αμείωτο μέχρι αργά το βράδυ.
Ήταν ότι καλύτερο. Πολύ και νόστιμο φαγητό, καλή παρέα, γλέντι και χορός.
Για άλλη μία χρονιά ο θεσμός "ΚΑΖΑΝΕΜΑΤΑ" για τον ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΟΜΙΛΟ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ έγινε πραγματικότητα.
Το Δ.Σ. του ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ Ο.Φ.Σ. ευχαριστεί όλα τα μέλη και φίλους του συλλόγου που βρέθηκαν και φέτος στην παρέα μας, το μουσικό συγκρότημα του Κωστή Σταυρακάκη, την οικογένεια Κόρσαβα που μας υποδέχεται και μας φιλοξενεί πάντα με την καλύτερη διάθεση, τον Μανόλη Περυσινάκη για το ψήσιμο στη σχάρα , τον Παντελή Σαάπογλου για το ψήσιμο στο ξυλόφουρνο και στη σχάρα και τον Ηρακλή Ζωγραφάκη για το αντικριστό, το βραστό με τα μακαρόνια και την άψογη οργάνωση, για μια ακόμα χρονιά. της εκδήλωσής μας.
 
                         
2021-12-12 11:52:48