Εκδηλώσεις

ΕΝ ΠΛΩ '22 Παγκρήτιος Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών
Μεγάλη επιτυχία είχαν οι τετραήμερες εκδηλώσεις ΕΝ ΠΛΩ 2022. Το 6ο κατά σειρά που διοργάνωσε ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ.
Στην γιορτή της θάλασσας στον χώρο της πλατείας του Κ.Λ.Η. ήρθαν φίλοι της θάλασσας και του φουσκωτού σκάφους αλλά και πλήθος Ηρακλειωτών οι οποίοι περιπλανήθηκαν στα περίπτερα των εκθετών , ενημερώθηκαν σε θέματα ασφαλείας σχετικά με την θάλασσα και το σκάφος , έκαναν βόλτες με φουσκωτά σκάφη , παρακολούθησαν επίδειξη της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης του ομίλου σε συνεργασία με Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου και φυσικά χόρεψαν και τραγούδησαν στους ρυθμούς των Τερέζα Κρητικού , Τζωρτζίνα Αλεξάκη , Κωστή Σταυρακάκη και Βούλα Στρατάκη.
Το τετραήμερο εκδηλώσεων ΕΝ ΠΛΩ 2022 πραγματοποιήθηκε με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και του Οργανισμού Λιμένα Ηρακλείου , υπό την εποπτεία του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.
Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Κρήτης και όλο το προσωπικό της που συνεργάστηκε άψογα μαζί μας και για άλλη μία χρονιά ήταν δίπλα μας στην οργάνωση, τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου, τον Πρόεδρο κ. Βαρδαβά Ιωάννη, τον Διευθ. Σύμβουλο Παπαδάκη Μηνά μαζί με όλους τους συνεργάτες τους που από την πρώτη στιγμή ήταν κοντά μας και έκαναν ότι ήταν δυνατόν για να δώσουν λύσεις στα προβλήματα που προέκυπταν.
Το κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που με την συμβολή του Λιμενάρχη κ. Δουβή και βέβαια όλων των λιμενικών , ήταν κοντά μας και προσέφεραν αμέριστη βοήθεια από την πρώτη στιγμή. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Διοικητή της Λιμενικής Αστυνομίας κ. Δανδουλάκη για την ενημέρωση του κοινού αλλά και την βοήθειά του ώστε οι βόλτες του κόσμου με τα φουσκωτά σκάφη να γίνουν με απόλυτη ασφάλεια. Τον κυβερνήτη και όλο το πλήρωμα του σκάφους του λιμενικού Λ.Σ. 119 για την συμμετοχή του στην επίδειξη διάσωσης που έγινε στο λιμάνι με την ομάδα Έρευνας και Διάσωσης του Π.Ο.Φ.Σ.
Τον χορηγό επικοινωνίας μας τον όμιλο ΚΡΗΤΗ ΤV – ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ – ΡΑΔΙΟ 98,4 για την άψογη παρουσίαση αλλά και διαφήμιση της εκδήλωσης.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εκθέτες που μας εμπιστεύθηκαν άλλη μία χρονιά και με την σειρά τους παρουσίασαν πολύ καλοστημένα περίπτερα με υπηρεσίες αλλά και προϊόντα σε όλους τους επισκέπτες.
Τους καλλιτέχνες με τα συγκροτήματά τους που μας κράτησαν παρέα και μας διασκέδασαν όλα αυτά τα βράδια, την Τερέζα Κρητικού , Τζωρτζίνα Αλεξάκη , Κωστή Σταυρακάκη και Βούλα Στρατάκη.
Τέλος να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας που έκαναν βόλτες με τα σκάφη τους τον κόσμο , το μέλος μας Νίκο Χρηστάκη για την βοήθειά του στην κατασκευή και στο στήσιμο του περιπτέρου μας και βέβαια όλους όσους έτρεξαν , βοήθησαν , στήριξαν , συντέλεσαν με κάθε τρόπο στο να στηθεί και να λειτουργήσει άψογα αυτή η εκδήλωση και ιδιαίτερα στον Γ. Γραμματέα και ψυχή της εκδήλωσης Ηρ. Ζωγραφάκη.
 
 
 
2022-06-23 09:10:00